Главная » Все новости

Переваги Римських штор.

07.02.2023 Прочитано 11336 раз(а)


Перший козир римських штор – компактність, що визначає зорове моделювання простору. Розмістити виріб можна як на стіні, так і всередині віконного отвору. Перший варіант ідеальний за наявності вікон звичайного розміру, другий – для високих та широких. Завдяки римській шторі можна звільнити простір з двох сторін вікна, використовуючи його з користю.
Друга причина, чому варто віддати перевагу римській шторі класичним фіранкам - висока функціональність. Виріб дозволить м'яко розсіяти світло або повністю затемнити кімнату. Для цього залишається лише вибрати ступінь його світлопроникності: напівтемні моделі підходять для кімнат з виходом на північний бік, затемняють - вдалий вибір для сонячних приміщень, а непрозорі стануть відмінним рішенням для шанувальників сімейних вечорів за переглядом фільмів.
Важлива перевага римських штор перед класичними – антистатичні властивості. Завдяки особливій обробці текстильне полотно тривалий час зберігає свіжість, відштовхуючи від своєї поверхні пил та бруд. Прати римську штору допустимо, але в частому догляді потреби немає.
Мабуть, варто ще раз зазначити і високу естетичність римських штор. Безперечно, це ідеальна самостійна прикраса вікон вітальні. За бажання або необхідності римську штору можна скомбінувати з прозорим тюлем, створивши таким чином цікавий декоративний тандем. А ще римські штори – безпечний виріб. У нижній частині конструкції передбачені обважнювачі, які не дозволять полотну розвиватися під час протягу.Римські штори можна використовувати для декорування вікон будь-якого стилю. Особливо виграшно вироби виглядають в класичному інтер'єрі, підкреслюючи елегантність і стриманість обстановки. При цьому вдасться позбутися химерності, нерідко властивої звичайним фіранкам. Не менш вдалим бачиться застосування римських штор у високотехнологічному стилі інтер'єру. За наявності такої оригінальної прикраси на вікнах вдасться зробити ситуацію ще цікавішою. Крім того, римські штори підходять для вітальні в еко-стилі та етнічному.

    Замовлення онлайн

    Якщо Вы не впевнені в виборі чи сумніваєтесь, то наші спеціалісти безкоштовно проконсультують Вас по будь яким питанням, з нашими пропозиціями


    (044) 355 70 91

    (096) 854 26 45 Вайбер

    (050) 713 64 93


    Адреса: Київ, Одеса, Дніпро вул.Д.Яворницького,52

    Робочі дні: Пн-Сб: 10:00-18:00
    Выхідні дні: Неділя

X
Шторные и гардинные ткани Украина.
X
Турецкие ткани для штор по интернет-цене.
/blog/perevagi-rimskih-shtor